NH Hotel Gate One, líder v hotelierstve, chce ísť príkladom ekologického včelárenia

Včely sú dušou prírody. Ich význam v kolobehu nášho života je nevyčísliteľný. A preto už onedlho spustíme iniciatívu, ktorá spája včelárov, lekárov, šéfkuchárov a umelcov, aby sme vám spoločne ukázali, vysvetlili, predviedli  a nechali ochutnať všetkými vašimi zmyslami, akú dôležitosť majú včely v živote každého z nás. 

Som veľmi rada, že môžem spolupracovať s profesionálnym tímom NH Hotela Bratislava Gate One, ktorý podporil unikátny projekt prepojenia reálneho života včiel zriadením prvej ekologickej včelnice na streche hotela. Nejde len o nainštalovanie úľov, ale o skutočnú angažovanosť sa pre podporu ekologického rozvoja včelárenia.

Hotel Gate One bude ponúkať svojim hosťom jedinečné produkty v BIO kvalite

Hotel Gate One má ambíciou stať sa ozajstným lídrom aj v ponuke svojich medových špecialít. Zostavil unikátne menu z medu, kde nebudú chýbať jedlá, dezerty a nápoje pripravené z prvotriednych potravín, vlastného medu nevynímajúc. Hostia budú môcť ochutnať aj naše chladené BIO medové víno fermentované s aróniou.

Hotel Gate One vyzýva aj ostatné firmy, aby prispeli svojim dielom

Prostredníctvom manažmentu hotela odznela výzva pre zodpovedné firmy, aby sa pripojili k iniciatíve hotela a poskytli svoju finančnú, materiálnu a personálnu podporu na rozvoj ekologického včelárenia na Slovensku. Hotel Gate One prostredníctvom svojho odborného tímu nielenže vytvoril priestor pre jedinečnú realizáciu včelárskeho projektu, ktorý spája rôzne druhy remesiel, ale vďaka svojmu tímu odborníkov bude poskytovať aj poradenstvo firmám a organizáciám, ktoré majú záujem zrealizovať podobný projekt a podporiť tak rozvoj ekologického včelárenia na Slovensku. 

Medula.sk