Medové someliérstvo

Medové someliérstvo je na mieru šitý gastronomický zážitok z degustácie jednodruhových a viacdruhových medov a medového vína vyrobeného podľa našej receptúry tradičným a šetrným spôsobom tak, aby sa v ňom zachovali všetky aromatické a chuťové vlastnosti medu.

Interaktívnou formou sa dozviete o fenomenálnom živote včiel, naučíte sa kritériá, podľa ktorých sa degustujú a hodnotia rôzne druhy medov. Poradím a inšpirujem Vás, s akými sezónnymi potravinami je vhodné párovať rôzne druhy medov. Program prispôsobím Vašim požiadavkám počas firemných akcií, osláv, gastronomických podujatí alebo stretnutí s priateľmi.

K degustácii medov vyberám vždy z limitovanej edície remeselne spracovaných medov, v malých šaržiach, z rozličných geografických lokalít a znášok.

Každý účastník bude mať možnosť ochutnať, hodnotiť a vybrať ten „jeho“ najlepší med spomedzi 4 až 6 rôznych druhov medu. Naučím Vás, podľa akých kritérií medy hodnotíme, ako rôzne jednodruhové medy chutia, voňajú, akú majú farbu, konzistenciu a pokúsime sa vypracovať celkový profil tradičných slovenských medov.

Školenie je vhodné tak pre šéfkuchárov reštaurácií, ako aj milovníkov medov, včelárov, ktorí sa chcú ďalej vzdelávať o kvalite najmä slovenských medov. Cena je stanovená na základe požiadaviek objednávateľa. Závisí od veľkosti skupiny, počtu ochutnávaných medov, dĺžky programu a miesta podujatia. Pre viac informácií ma, prosím, kontaktuje emailom.

Rada sa s vami podelím

PÍŠEM O ZAUJÍMAVOSTIACH ZO SVETA VČIEL

size: height: 480 layout: land size: height: 480 layout: land size: height: 480 layout: land
Medula.sk