Moju vášeň pre svet včiel dopĺňam o remeselnú výrobu suchého medového vína, v ktorom sa med mení na chuťový zážitok. Spolu s priateľom a včelárom Wolfgangom Wimmerom sme chceli obdarovať svojich blízkych niečím výnimočným a novým. Hľadali sme a našli sme, ako sa dá vyrobiť remeselné, autentické a poctivé medové víno, suché, výrazne odlišné od tradičnej sladkej medoviny. Chceli sme osviežujúcu, lahodnú, ale pritom zároveň prekvapivo novú chuť nápoja, ktorý by sa podával chladený pri teplote 9°C – 11°C, najlepšie k rybe, divine alebo napríklad k čokoládovému dezertu.
Medové víno Medula & Wolfgang v sebe ukrýva chuť najmä lipového medu a dochuť mu dávajú agátový a gaštanový med, ktorý naše včely vyrobili z nektáru kvetov priamo z Národnej prírodnej rezervácie Devínska Kobyla na okraji Bratislavy a z chránenej prírodnej rezervácie Himmel na okraji Viedne. Obidve lokality sa vyznačujú mimoriadnymi botanickými, zoologickými a geologickými hodnotami. Prevažujú v nich teplé a suchomilné spoločenstvá s bohatým zastúpením chránených a ohrozených druhov. Pridaním pramenitej horskej vody a vybraných vínnych kvasiniek vzniká kvasenie pri nízkej teplote, na ktoré starostlivo dohliadame. Vďaka tomu sa môže zrodiť nápoj s jemnou vôňou a chuťou kvetového medu. Pomalé kvasenie pri nízkej teplote zabezpečí, aby chuťový profil lipového medu bol zachovaný a pri ďalšom „dozrievaní“ medového vína ešte viac vynikla dochuť aromatických látok v mede.
V marci 2017 medové víno „Medula & Wolfgang“ vyhralo zlatú medailu v kategórii suchých medovín a stalo sa absolútnym víťazom celkovej kategórie.